646907-001 Voor HP Omni 120 AIO Moederbord DA0WJ7MB6E0 Moederbord getest volledig werken

Beschikbaar: Op voorraad

62.91€

Nieuw product

Delen op sociale media

Koper aandachtspunten: Alle moederborden we zeer streng getest, kunnen we ervoor zorgen het werkt 100% voor verzending, als het moederbord is een precisie item, het is gemakkelijk beschadigd in de verzending manier en installeren. Normaal Gesproken zullen We pakken het goed om de verzending beschadigd. Maar over het installeren, het is de belangrijkste factor in moederbord problemen. Als er een fout van installeren, zal de zwarte video of niet boot, etc.. Dus sommige van moederborden kan niet werken wanneer ontvangen. In dit geval, pls gerust contact met ons op, we hebben een geluid klantenservice team zal aan u binnen 24 uur, Totdat bevredigende oplossing.

Pls vriendelijk helpen om ons een gunst en niet neutraal of negatieve feedback direct, hartelijk dank voor uw grote begrip en hulp.

Opmerking: Zorg ervoor dat het onderdeelnummer op uw moederbord voor de aankoop van dit product.

Terugkeer & Terugbetaling & Veranderen Dtails:

1. uitstekende getest met 90 dagen garantie. 2. koper en Verkoper stand elke kant verzendkosten voor uitwisselen als moederbord problemen van verkoper. koper betaalt voor de extra verzendkosten indien wisselen ander model.

3. accepteren terugbetaling als moederbord problemen van verkoper, maar koper stand de verzendkosten.

4. onredelijke eis voor terugbetaling & koper gekocht het verkeerde model. Alleen terugbetaling van 80% van de inkoop order. Als het moederbord beschadigd was. We weigeren de terugbetaling en ook wij zijn gelieve te communiceren met de koper voor de oplossingen.

5. terugkerende item moet worden verstrekt tracking nummer en beter te ontvangen binnen Garantie. Aandacht: niet het geschil zonder communicatie. Feedback: 1. of pre-verkoop en pre-na, als u vragen heeft, kunt u via E-Mail, MSN of chat online contact ons,

Zullen We snel antwoord uw vraag. 2: We afhankelijk van onze klanttevredenheid te successed, Dus, uw feedback is zeer belangrijk voor ons! 3: als u tevreden bent met onze producten en service, laat ons goede feedback, dank u bij voorbaat!

Gewicht Pakket 0.9kg (1.98lb.)
Soort Unit stuk
Afmeting Pakket 36cm x 34cm x 6cm (14.17in x 13.39in x 2.36in)
Delivery to worldwide
Status artikel Gebruikt
With CPU Ja
Geheugen DDR3
Poorten HDMI,USB 2.0
Chipset A55
Toepassing Laptop
Socket onboard cpu
Modelnummer 646907-001
Recheck before shipping definitely
Lead time 1-2 working days after payment
Products Status Used, Stock
Merknaam KEFU

Schrijf uw recensie

646907-001 Voor HP Omni 120 AIO Moederbord DA0WJ7MB6E0 Moederbord getest volledig werken

646907-001 Voor HP Omni 120 AIO Moederbord DA0WJ7MB6E0 Moederbord getest volledig werken

Koper aandachtspunten: Alle moederborden we zeer streng getest, kunnen we ervoor zorgen het werkt 100% voor verzending, als het moederbord is een precisie item, het is gemakkelijk beschadigd in de verzending manier en installeren. Normaal Gesproken

Schrijf uw recensie

Gratis Verzending!

Gerelateerde producten