Cervicale spier fitness massage bal massage gezondheid fitness bal relax verlichten nek vermoeidheid revalidatie

Beschikbaar: Op voorraad

7.21€

7.58€

-4 %

Nieuw product

Delen op sociale media

cervicale spieren fitness fitness bal gezondheid massage bal massage ontspannen vermoeidheid verlichten nek revalidatie Noot: er zijn rode, blauwe 2 kleuren beschikbaar. En het is slechts een stuk.

gerelateerde instructie s :

Hieronder de details voor onze winkel kan nuttig zijn voor u.

- sizing problemen of passen

De maten worden verlicht met specifieke metingen in de gedetailleerde specificaties. Controleer de specificaties voordat u een bestelling plaatst. Normaal gesproken de toegestane verschillen in grootte zijn 48 0-2cm in de meting. Als u vindt dat de grootte van de producten niet bij je passen, kunt u direct contact met ons op.

- kleur mismatch

Verschillen in kleuren kan worden veroorzaakt door een aantal andere redenen, zoals kleur reflectie in de monitor, verlichting, achtergrond, enz.. Echter, als u van mening bent dat is het punt ontvangen in de verkeerde kleur, neem dan contact met ons op om te zien of er een terugbetaling is mogelijk.

- shippment

1. gratis verzending bestelling wordt verzonden door de post van china luchtpost. Maar als om meer dan 200 $, zullen we het schip door express gratis verzending die zal komen binnen 3-7 werkdagen.

2. de post van china luchtpost normaal artikel komt binnen 15 tot 45 werkdagen nadat ze geplaatst. Soms voor douane-of weer probleem, het zal worden uitgesteld. Het kan oplopen tot 30 tot 60 dagen, brazilië is langer dan die.

- terugkeer

We doen ons best om te dienen onze klanten het beste dat we kunnen. Wij betalen u als u terug te keren de items binnen 15 dagen na de ontvangst van de artikelen om welke reden. Echter, de koper moet ervoor zorgen dat de post worden teruggestuurd in hun originele staat. Als de items zijn beschadigd of verloren wanneer ze worden geretourneerd, de koper is verantwoordelijk voor een dergelijke schade of verlies. En we zullen niet de koper geven een volledige terugbetaling. De koper moet proberen in te vullen een vordering woth logistiek bedrijf om te herstellen van de kosten van schade of verlies. De koper is verantwoordelijk voor het verschepen terug de items te voeden.

- feedback

Als je problemen hebt met het resultaat van de transactie of product, neem dan negatieve feedback niet reageren met vóór contact met ons op. We zijn erg trots op onze relaties met klanten en onze feedbackscore en zal zich inspannen om eventuele problemen op te lossen.

Stellen wij voor koper contact met ons op via dat kan zijn vorige gesprek als koper kwestie op het item, zodat we kunnen weten wat er gebeurt concreet en snel op te lossen.

Gewicht Pakket 0.24kg (0.53lb.)
Afmeting Pakket 20cm x 10cm x 2cm (7.87in x 3.94in x 0.79in)
Soort Unit stuk
is customized yes
Merknaam kylinfit
gender women and men
Functie Comprehensive Fitness Exercise
Modelnummer MG007
grootte 60mm
Color red,blue
Materiaal Silicone

Schrijf uw recensie

Cervicale spier fitness massage bal massage gezondheid fitness bal relax verlichten nek vermoeidheid revalidatie

Cervicale spier fitness massage bal massage gezondheid fitness bal relax verlichten nek vermoeidheid revalidatie

cervicale spieren fitness fitness bal gezondheid massage bal massage ontspannen vermoeidheid verlichten nek revalidatie Noot: er zijn rode, blauwe 2 kleuren beschikbaar. En het is slechts een stuk. gerelateerde instructie s : Hieronder

Schrijf uw recensie

Gratis Verzending!

Gerelateerde producten