3D Printer Power Monitoring Module Print Automatisch Zet off Voor Lerdge Board

Beschikbaar: Op voorraad

15.53€

19.42€

-20 %

Nieuw product

Delen op sociale media

Specificaties:

Model Nummer: Power Monitoring Module

Kleur: Zwart

Maat: 60*40mm

Materiaal: plastic 、 metalen

Gebruik: voor Lerdge board

Gewicht: 145g

Product Beschrijving:

De power monitoring module, gebruikt met Lerdge 3D printer moederbord, kan bereiken power bleef spelen, automatisch uitschakelen na de afdrukken afgewerkt, de software controle power off, monitor de status en andere functies. Het kan helpen om interactieve afdrukken, en helpen in de gevallen als de onverwachte power off of je moet tijdens de afdrukken, en andere soortgelijke problemen, beschouwd als een van de meest handige functies in 3D printers.

Opmerking op de power bleef spelen functie: In het geval van ongevallen stroomstoring, het systeem kan detecte die situatie onmiddellijk door deze module. Maar saving de gegevens in deze power off moment duurt ongeveer 1 tot 2 seconden te behandelen. Meest van de schakelende voeding in de markt hebben genoeg kracht om de systeem om de gegevens opslaan na de elektriciteit losgekoppeld. Maar er zijn ook enkele voeding kan niet in staat om de benodigde power te besparen, die kan resulteren in een mislukte besparen, en kan niet bereiken blijven afdrukken waar het gestopt. In dit geval, gebruikers moet overschakelen naar hogere voeding, of gebruik back-up voeding.

(Meest van de vergelijkbare producten in de markt zijn wel de power blijven spelen module, maar strikt spreken, het niet streng. Eigenlijk, meer nauwkeurige naam is power monitoring module.) De vergelijkbare producten in de markt zijn van hetzelfde principe, door de power capaciteit, de gegevens niet worden 100% opgeslagen succes als ongevallen stroomstoring gebeurt.

Opmerking: Deze module moet worden gebruikt met de Lerdge Moederbord, dus je moet kopen als je niet hebben. Deze l

Pakket omvat:

1 stks Power Toezicht Module

1 stks Schakelaar (Ondersteunende Bedrading 30 cm)

1 stks zelfherstellende metalen knop schakelaar (lijn lengte 50 cm)

1 stks 3Pin Signaal Lijn 1 m

3 stks Stekker (30 cm)

Alleen de bovenstaande pakket inhoud, andere producten zijn niet inbegrepen.

Opmerking: licht schieten en verschillende displays kan de kleur van het item in de foto een beetje anders van de echte ding. De meting toegestaan fout is +/-1-3 cm.

Afmeting Pakket 12cm x 10cm x 5cm (4.72in x 3.94in x 1.97in)
Soort Unit stuk
Gewicht Pakket 0.141kg (0.31lb.)
Merknaam semoic
Vorm Solid

Schrijf uw recensie

3D Printer Power Monitoring Module Print Automatisch Zet off Voor Lerdge Board

3D Printer Power Monitoring Module Print Automatisch Zet off Voor Lerdge Board

Specificaties: Model Nummer: Power Monitoring Module Kleur: Zwart Maat: 60*40mm Materiaal: plastic 、 metalen Gebruik: voor Lerdge board Gewicht: 145g Product Beschrijving: De power monitoring

Schrijf uw recensie

Gratis Verzending!

Gerelateerde producten