Aluminium CNC machine onderdelen fabricage

Beschikbaar: Op voorraad

24.46€

Nieuw product

Delen op sociale media

aandacht:

dan niet betalen voordat we citeren. de foto en prijzen getoond zijn gewoon voor tentoonstelling en weergave van onze productie.

dus neem gerust sturen ons 3D tekening met STP/IGS/STL bestand en uw product beschrijving . (als je gewoon een monster, het geen probleem voor ons om fabricage als per deze sample) We hebben de magie om het in echte producten, en dan wij u een offerte. als u een onderzoek, gelieve ons door e-mail.

Mr. Juni

Skype: smartprototype-info

e-mail: info (at) smartmoldtech.com

onze fabriek overzicht:

CNC Verspanen proces voor metalen onderdelen:

Auto-CNC draaibank onderdelen:

spuitgieten mold:

spuitgieten molding onderdelen:

stempelen mold:

stempelen gieten onderdelen:

CNC verspanen proces voor plastic onderdelen:

stereolithografie (SLA/SLS Printing proces):

Plastic injectie schimmel:

spuitgieten onderdelen:

PCB Fabricage service:

Secoundary bediening:

eindmontage service:

kwaliteit:

wat is 3D printing proces?

Slimilar om polyjet matrix afdrukken, stereolithografie is een additief productieproces dat behulp de combinatie

van hars en een UV laser bouwen prototypes een layer tegelijk. de CAD model biedt de data voor de laser

om trace elke doorsnede op het oppervlak van de vloeibare hars. de UV laser verwarmt vervolgens de hars een stollende staat,

fusing het met de laag onder. na een laag is afgerond, de bouwen lade platform afdaalt dus een nieuwe laag van hars worden toegepast. na de bouwen is afgerond, de deel is vervolgens ondergedompeld in een chemische bad verwijderen

overtollige hars. de laatste stap in de stereolithografie proces is voor de deel worden genezen in een UV oven.

onze SLA Printing Machines:

onze SLS printing Machines:

wat is CNC verspanen proces?

Cnc is een proces gebruikt in de productie sector dat omvat het gebruik van computers om controle machine tools. gereedschap worden gecontroleerd in deze wijze omvatten draaibanken, mills, routers en slijpmachines. de CNC in Cnc-bewerkingscentrum stands voor Computer Numerieke.

op het oppervlak, het kan kijken als een normale PC controleert de machines, maar de computer 's unieke software en control console zijn wat echt sets de systeem apart voor gebruik in CNC verspanen.

onder Cnc, machine tools functie through numerieke controle. een computer programma is aangepast voor een object en de machines zijn geprogrammeerd met cnc-bewerkingscentrum taal (genaamd G-code) dat wezen controleert alle functies zoals feed tarief, coördinatie, locatie en snelheden. met cnc-bewerkingscentrum, de computer kan exacte positionering en velocity. cnc is gebruikt in productie zowel metalen en plastic onderdelen.

eerste een CAD tekening is gecreëerd (ofwel 2D of 3D), en dan een code is gemaakt dat de CNC machine zal begrijpen. de programma is geladen en eindelijk een operator loopt een test van de programma zorgen er geen problemen zijn. deze proef run is aangeduid als " snijden air " en het een belangrijk stap omdat elke fout met snelheid en tool positie kon resultaat in een geschraapt deel of een beschadigd machine.

er vele voordelen behulp Cnc-bewerkingscentrum. de proces is nauwkeuriger dan handmatige bewerking, en kan worden herhaald in precies dezelfde wijze over en weer. vanwege de precisie mogelijk met Cnc, dit proces kan produceren complexe vormen zou dat bijna onmogelijk met handmatige bewerking. Cnc is gebruikt in de productie van vele complexe driedimensionale vormen. het is vanwege deze kwaliteiten dat Cnc is gebruikt in banen die nodig een hoge niveau van precisie of zeer repetitieve taken.

onze CNC machine center workshop:

onze auto-CNC draaibank werk winkel:

Plastic tooling/schimmel productie workshop:

onze spuitgieten workshop:

onze metalen stempelen workshop:

PCB Assemblage Proces Overzicht:

de verschillende stadia in de PCB assemblage proces inclusief toevoegen soldeerpasta de board, pick en plaats componenten, solderen, inspectie en test. alle deze processen nodig zijn, en moeten worden gemonitord dat product van de hoogste kwaliteit is geproduceerd. de PCB assemblage proces hieronder beschreven aanvaardt dat oppervlak mount componenten zijn gebruikt als vrijwel alle PCB vergadering deze dagen toepassingen oppervlak mount technologie.

onze PCBA Workshop:

over ons:

SMARTTECH zijn een schimmel en spuitgieten, CNC Verspanen proces metal ponsen product, PCB fabricage en rapid prototyping productiebedrijf, gebaseerd in HongKong met takken in Shenzhen stad en dongguan. ons bedrijf is marktgerichte, nu we kopen vele 3D drukmachine voor industy met een ervaren en toegewijde personeel dat focus op aanbieden verschillende hoge technologieën processen.

SMARTTECH is een leider in de binnenlandse business veld en is ook sterk concurrerende binnen vele internationale markten. Shenzhen bedrijf werd opgericht in Mei 2006. Ondertussen we zijn verdere ontwikkelen internationale verkoop takken in Shenzhen en DongGuan. de ontwikkeling team heeft verhoogd niet alleen het aantal personeel maar ook de significante vaardigheid base. deze omvatten professionele offerte operators, ontwerpers, figuur bestand operators, en ook verschillende vertegenwoordiger 's vloeiend Engels, japanse, franse, etc, die de meest professionele relatieve diensten voor de klanten over de wereld. vele industriële ontwerp en rapid prototyping bedrijven uit Zuid-korea, Japan, India, Canada verenigde Staten, Koninkrijk, noorwegen, tsjechische, slowakije, australië, Nieuw-zeeland hebben termijn relaties met SMARTTECH.

Afmeting Pakket 4cm x 5cm x 8cm (1.57in x 1.97in x 3.15in)
Gewicht Pakket 0.5kg (1.10lb.)
Soort Unit stuk
Lead time 5 working days
country of origin China,ShenZhen
color red,black and so on.
Type Overigen
is_aangepast Ja
Surface treatment polish,sanding,anodizing and so on.
Tolerence ±0.05-0.02mm
Process CNC machining
Modelnummer ehwt42
Material base on your design
File 3D drawing and 2D drawing

Schrijf uw recensie

Aluminium CNC machine onderdelen fabricage

Aluminium CNC machine onderdelen fabricage

aandacht: dan niet betalen voordat we citeren. de foto en prijzen getoond zijn gewoon voor tentoonstelling en weergave van onze productie. dus neem gerust sturen ons 3D tekening met STP/IGS/STL bestand en uw product beschrijving . (als

Schrijf uw recensie

Gratis Verzending!

Gerelateerde producten