Japanse samurai katana sharp damascus volledige tang blade hand gesneden bamboe saya sword-traditionele handforged mes battle klaar

Beschikbaar: Op voorraad

109.32€

118.83€

-8 %

Nieuw product

Delen op sociale media

* Als u wilt veranderen de originele blade, neem contact met ons eerste, omdat deze foto tonen zijn verschillende bladen die kan nodig extra kosten.

Opmerking : Sommige landen zoals Italië, Duitsland, UK, Spanje, Brazilië kan lading klant douane belasting, kunnen we schrijven een lage prijs op pakket, maar nemen NIET de verantwoordelijkheid voor.

bijzonderheden

totale Lengte: 40.9 inch/104 cm

Nagasa Lengte: 27.8 inch/70.5 cm

handvat Lengte: 10.6 inch/27 cm

Blade Breedte (buurt Habaki): 1.26 inch/3.20 cm

Blade Breedte (buurt Kissaki): 0.91 inch/2.30 cm

gewicht (met Saya): 2.31lbs/1.05 kg (passend)

gewicht (zonder Saya): 2.17lbs/0.98 kg (passend)

Blade Materiaal: Damascus gevouwen staal + Olie geblust

Tsuba Materiaal: legering

Saya Materiaal: Hard hout

handvat Materiaal: echte ray huid + hard hout

Blade Vorm: SHINOGI-ZUKURI

Kissaki Vorm: CHU-KISSAKI

HI (bloed groef): ja

Sharpess: zeer sharp

staat: gloednieuwe

beschrijving

dit zwaard is hand gesmeed en hand geslepen behulp Japanse methoden om een perfecte blade. volledig functionele en battle klaar. de accessoires van het zwaard zijn alle authentieke uit de ray huid handvat om zijde sage-o en koper geoxideerd fittingen. dit de beste zwaard vindt u in de prijsklasse.

materialen En Manier Van Forge:

BLADE: blad van het zwaard is hand gesmeed behulp de oude methode van zwaard maken. volledige hand gesmeed, hand gepolijst.

dit zwaard is gemaakt van gevouwen staal met 13 keer vouwen creëren de 8192 lagen, die cast flexibiliteit en hardheid van de blade in grote mate. de zichtbare ijle golvende graan op de blade was resulteerde van herhaaldelijk gevouwen tijdens smeden.

de blade heeft een lange Hi (bloed groef) aan elke kant, dit niet alleen maakt voor een lichter blade en hoorbare feedback wanneer zwaaide, maar ook kan balans de blade optimale prestaties. de tip van de mes is een Chu Kissaki (medium lengte).

deze blade is hand gepolijst met meerdere kwaliteit scherpen steen door Japanse methode, die gemaakt het oppervlak van de blade als een spiegel, de blade is ook zeer scherpe.

deze blade geleverd met een volledige lengte Tang die sterk verbetert de sterkte van de zwaard. dit zwaard is sterk genoeg om cut through een dikke bamboe boom met een staking nog scherp genoeg om slice papier .

TSUBA: de Tsuba (guard) van het zwaard is gemaakt van legering. de Habaki (blade kraag) is een een stuk messing. twee Seppas (spacer) veilige de Tsuba.

TSUKA: de Tsuka (handvat) core is houten en het is strak gewikkeld over echte Ray huid Samegawa met synthetische zijde Ito. de Fuchi (mouw) en Kashira (buttcap) zijn gemaakt van aluminium. de Tang van het zwaard is beveiligd door twee Mekugi (peg). twee koperen Menuki (ornament) zijn op elke kant van de Tsuka.

SAYA: de saya (schede) van het zwaard is hard hout. Sage-O is gebonden rond de heldere koperen Kurigaga (knop) van de schede. de Koiguchi is gehard.

dit is een super, werkelijk samurai zwaard zeer geschikt voor iaido en kendo superieure. het is ook kun je een collectie van realistische, toch mooie samurai zwaard, of om een presenteren aan uw vriend. niet zo'n kans!

OPMERKING: (1) De zwaard is goed gemonteerd met saya en gratis zijde .

(2) Als u een houten stand , gelieve ons, wij geven u gratis, we hopen u net ons de extra $12 voor verzending. klik krijgen de houten stand!

(3) Deze Katana kan worden gehaald volledig altijd voor onderhoud doeleinden, u kan demonteren de zwaard van het handvat door het nemen twee haringen.

(4) Door onze zwaarden zijn volledige hand made, dus Specs zal iets afwijken van zwaard om zwaard. gelieve begrijpen.

MEER ITEM PICTURES

Details Vergelijking

PAS UW EIGEN ZWAARD

wilt u een unieke zwaard? hier kunt u wat je wilt. alle onze standaard messen zijn beschikbaar met aanpasbare onderdelen, waar u kunt kiezen uit een grote array van fittingen, Ito, Sageo en Saya. het is gratis te kiezen volgende onderdelen plaats van originele! GEEN EXTRA KOSTEN! We ook kan graveren uw naam, eenvoudige symbool of iets anders u wilt op de blade, het is ook gratis! als u veranderen sommige onderdelen, stuur me een bericht via uw Harpel.org messaging systeem voor of na aankoop, zwaard zal worden gemaakt volgens uw eisen.

:: BLADE CUSTOMIZATION::

(1) HI (bloed groef) : NO-HI blade is sterker voor snijden, BO-HI blade is meer lichter voor praktijk.

(2) scherpte : alle mijn blades zijn beschikbaar in sharp of onscherp, gelieve ons als u een unsharpened blade.

(3) zwaard Set : kunnen We een Wakizashi (medium) en een Tanto (korte) overeenkomen deze katana zwaard.

NOTE : * onze bladen zijn alle VOLLEDIGE TANG blades, we hebben geen een verkorte Tang messen.

* onze bladen zijn alle volledige handgemaakte, als u aanpassen de blade, geef ons genoeg tijd om het, zoals we allemaal bekend " zachte vuur maakt zoete mout . "

* We hebben geen een NEP of MACHINE-MADE hamon bladen; onze bladen met hamon zijn gevolg van gedifferentieerd verharding met klei, ze zijn echte hamon, WE NIET MAKEN ELKE FACK OF MACHINE-MADE HAMON OP HET BLAD.

:: BLADE GRAVEREN SERVICE::

* W e kan graveren Chinese tekens, engels letters of Japanse kanji op de blade door graveermachine, het is GRATIS ! zie de Sample Een .

* W e ook kan graveren eenvoudige logo of iets anders u wilt op de blade door etsen. u betalen een extra $20 , en we over een week te compleet het. zie de Sample B .

Gewicht Pakket 2.0kg (4.41lb.)
Soort Unit stuk
Afmeting Pakket 110cm x 10cm x 12cm (43.31in x 3.94in x 4.72in)
Merknaam HANBONKATANA
Tsuka Material Genuine ray skin+Hard wood
Forging Technology Handmade
Thema Sport
Regionale eigenschap Japan
Sharpness Very sharp (battle ready)
Blade Type Full tang blade
Materiaal Metaal
Saya Material Hard Wood
Blade Material Damascus folded steel+Oil quenched
Sword Type Functional real katana
Model Number K370
Manufacturer HanBon forge
Stijl Japan Style

Schrijf uw recensie

Japanse samurai katana sharp damascus volledige tang blade hand gesneden bamboe saya sword-traditionele handforged mes battle klaar

Japanse samurai katana sharp damascus volledige tang blade hand gesneden bamboe saya sword-traditionele handforged mes battle klaar

* Als u wilt veranderen de originele blade, neem contact met ons eerste, omdat deze foto tonen zijn verschillende bladen die kan nodig extra kosten. Opmerking : Sommige landen zoals Italië, Duitsland, UK, Spanje, Brazilië kan lading klant douane

Schrijf uw recensie

Gratis Verzending!

Gerelateerde producten