2019 gratis ahipping elektrische fiets koppel arm Dropout Versterker voor elektrische fiets hub motor links of rechts

Beschikbaar: Op voorraad

11.66€

12.67€

-7 %

Nieuw product

Delen op sociale media

Verpakking Lijst: 1. Koppel arm voor hub motor 1 set

Over Ons:

Wij geloven dat fietsen is voor iedereen, niet alleen de fit en de jong. Of paardrijden een mountainbike via een bos track, klimmen de heuvels op een cross fiets, screaming down de heuvels op een racefiets of trekken de kinderen rond op een tag langs, paar dingen beat het plezier en opwinding van fietsen. Het is vermeldenswaard dat met de bijdrage van elektriciteit, nu is er geen reden voor u om missen. Dat wat we gewijd en waarom we begonnen onze online winkel die focus op elektrische fiets serie, zoals elektrische fiets conversie kits, berg en stad elektrische fietsen, vet band elektrische fietsen en relatieve onderdelen voor elektrische fietsen. Alle producten we produceren weerspiegelen onze belangen en professionaliteit. ongeacht of u zoekt e-cycli voor communiting, touring of willekeurige, kunnen wij u helpen met de beste keuze!

Nuttige Tips: • Douane belasting Meestal zullen we verklaren de minimum waarde te vermijden of betalen een beetje douane belasting. je kan een bericht bij de bestelling over hoeveel waarde je wilt verklaren. • Garantie Een jaar garantie. Binnen 15 dagen (base op de levering data): We zullen de ronde reis verzending verzendkosten. 15 Dagen tot een jaar: We zullen de terugkeer verzendkosten. • Verpakking & Verzending 5 Layer Dubbele Muur Karton, en DHL, FEDEX, TNT, EMS voor verzending choise. • Terugkeerbeleid Wij betalen u als u de items terug binnen 15 dagen na uw ontvangst van de items en het is alleen de reden van het product zelf als defect, schade, iets dat is verkoper schuld, niet de koper persoonlijke voorkeur of het niet gebruiken.

Afmeting Pakket 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Soort Unit stuk
Gewicht Pakket 0.5kg (1.10lb.)
Color Silver
Type andere
Material Steel
Founction Fasten the motor
Merknaam OLOEY

Schrijf uw recensie

2019 gratis ahipping elektrische fiets koppel arm Dropout Versterker voor elektrische fiets hub motor links of rechts

2019 gratis ahipping elektrische fiets koppel arm Dropout Versterker voor elektrische fiets hub motor links of rechts

Verpakking Lijst: 1. Koppel arm voor hub motor 1 set Over Ons: Wij geloven dat fietsen is voor iedereen, niet alleen de fit en de jong. Of paardrijden een mountainbike via een bos track, klimmen de heuvels op een cross fiets, screaming

Schrijf uw recensie

Gratis Verzending!

Gerelateerde producten