Automatische Swing Deurdranger Met Push Knoppen, Heavy Duty Voor Max Deur Gewicht 200 kg

Beschikbaar: Op voorraad

345.12€

Nieuw product

Delen op sociale media

Automatische Swing Deuropener Heavy Duty Voor Max Deur Gewicht 200 kg Kenmerken:

1. de motor keurt DC24V turboworm motor met een grade variabele snelheid en lange levensduur. De controller kan direct worden aangesloten met de toegangscontrole, elektrisch slot, enz., zonder extra 12 V voeding.

2. de automatische sswing deuropener model SW200 kan tot 200kgs van gewicht, maken het krachtiger te lopen. Als het een frameloze glazen deur, die kan worden uitgerust met een frameloze glazen clip, en deur kan vlot.

3. versterkte hoge sterkte aluminiumlegering en geïmporteerde originele onderdelen gebruikt. - Gehele machine keurt de geïmporteerde originele onderdelen, met versterkte hoge sterkte aluminium legering shell design, anti-druk en anti-slijtage, stevig en duurzaam.

4. geïmporteerde motor uit Duitsland-De motor zijn geïmporteerd uit Duitsland met snelle snelheid en levensduur van meer dan 1 miljoen keer. De motor keurt geoptimaliseerd ontwerp, die heeft een hogere efficiëntie en kan produceren aanzienlijke energiebesparing effect.

5. microcomputer controller, meer intelligent-verschillende sets van transistors zijn toegevoegd in de controller, en een set van bescherming schakelaars kan stabiliseren de spanning. U niet nodig extra hand programmeur om de parameters, u kunt de parameters direct op machine.

6. universele spanning kan veel gebruikt-De motor ontwerp rekening houdt de variatie van spanning in verschillende regio's, maakt de motor aanpassen aan het gebruik van spanning in meerdere regio's, en garandeert de gebruiker prestaties. (het hebben gemaakt de transformator functie direct in de controller, zodat u verbinding kunt AC110V/AC220V direct naar machine.)

7. multifunctionele interface-Het kan worden aangesloten met het elektronische slot, de toegangscontrole systeem en enz., en kan direct worden aangesloten met sensor.

8. de afstandsbediening afstand kan meer dan 10 meter, en flexibele aanpassing van automatische deur (automatische, normaal open, normaal gesloten, semi-open).

Automatische Swing Deuropener Heavy Duty Voor Max Deur Gewicht 200 kg Detail

Automatische Swing Deuropener Heavy Duty Voor Max Deur Gewicht 200 kg Installatie

Afmeting Pakket 57cm x 20cm x 15cm (22.44in x 7.87in x 5.91in)
Soort Unit Set
Gewicht Pakket 9.0kg (19.84lb.)
Merknaam olide
Max door weight 200kgs
Feature Smooth, quiet operation
Modelnummer SW200
Material Aluminum alloy
Power input 220V/AC 110V/AC 50/60Hz
Door width 1600mm
Rated power 50W

Schrijf uw recensie

Automatische Swing Deurdranger Met Push Knoppen, Heavy Duty Voor Max Deur Gewicht 200 kg

Automatische Swing Deurdranger Met Push Knoppen, Heavy Duty Voor Max Deur Gewicht 200 kg

Automatische Swing Deuropener Heavy Duty Voor Max Deur Gewicht 200 kg Kenmerken: 1. de motor keurt DC24V turboworm motor met een grade variabele snelheid en lange levensduur. De controller kan direct worden aangesloten met de toegangscontrole, elektrisch

Schrijf uw recensie

Gratis Verzending!

Gerelateerde producten