Shenzhen lithium polymeer batterij fabrikanten spot supply 802633 3.7 V 700 mah Bluetooth speaker

Beschikbaar: Op voorraad

6.76€

9.26€

-26 %

Nieuw product

Delen op sociale media

attribuut: Attribuut waarde

Hello! beste klant,

We alle polymeer batterij kan voor u worden aangepast,

u hoeft alleen de batterij lengte * breedte * dikte, we kunnen voor u,

als moeten aanpassen, neem contact onze medewerkers,

wij u de meest bevredigend antwoord!

dank u

merk graden van energie Model 802633 nominale capaciteit 700 (MAH) standaard voltage 3.7 (V) verwerking maatwerk ja laadstroom 1 (Een) exterieur dimensie 802633 (mm) toepasselijk type medische apparatuur Product certificering ROHS batterij type lithium polymeer batterij overzicht dimensie 8*26*33 Charger ja standaard capaciteit 700 textuur van materiaal Lithium kobalt oxide Product naam lithium polymeer batterij laadspanning 4.2 opslag temperatuur normale atmosferische temperatuur werktemperatuur normale atmosferische temperatuur toepassingsgebied elektronische product Minimum capaciteit 680 houdbaarheid 12 elektrische core standaard nationale standaard uitgaande spanning 3.7 of om lading ja nominale capaciteit 700 mah

batterij Specificatie

Type: lithium ion polymeer (elektrische core lassen bescherming board lassen line pakket hoge temperatuur plastic)

nominale spanning: 3.7 V-4.2 V

fabrikant: Shenzhen Sheng Energie Co Ltd.

tot werkspanning: 2.75 V

opladen milieu: 0-45 graden

levensduur: 500 keer (0.2C ontlading, 0.2C opladen. Temperatuur 23 graden)

de kenmerken van lithium polymeer batterij: licht gewicht, hoge dichtheid, hoge energie, hoge veiligheid, milieubescherming, lange levensduur

bescherming board type: bescherming over opladen, bescherming over ontlading (dat is, dubbele bescherming)

opladen limiet voltage: 4.2 V

ontlading milieu:-20-55 graden

opslag milieu: 0-50 graden

In name alle tests in deze standaard zijn uitgevoerd onder de volgende voorwaarden:

temperatuur: 20 5 graden C; vochtigheid: 60 15% RH

zaken aandacht nodig

1, de batterij in het gebruik van de voormalige, of na het eerste gebruik van opslag moet opgeladen.

2, laat de batterij in een extreme omgeving, zoals extreme temperatuur, diepte van circulatie, of vaak over lading.

3, wanneer opgeslagen in een koele droge plaats.

de batterij is voorzien een beschermende plaat, die de functies voorkomen over opladen, dan ontladen, over stroom, kortsluiting, etc..

dit product is vooral toepasbaar mobiele noodstroomvoorziening, MP3, mobiele luidsprekers, microfoon, Navigator (GPS), mobiele telefoon, speelgoed en andere elektronische apparaten.

bescherming boord parameters

werken stroom: 1.5A

stroombegrenzing bescherming: 2 ~ 3A

Over lading limiet: 4.2 +/-0.05 V

Over ontlading limiet druk: 2.9 +/-0.10 V

* de werkelijke capaciteit van de beschermende plaat is iets minder dan de nominale capaciteit van de elektrische core vanwege de over ontlading van de beschermende plaat.

houden in opslag

om de batterij handhaven de capaciteit niveau, de voorgestelde batterij en batterij -20 ~ 35 C opslag, lage vochtigheid, niet bijtende gas voorwaarden batterij voorkomen de hoge temperatuur of hoge vochtigheid opslag, anders zal leiden tot batterij lekkage roest, en lage capaciteit. lange termijn opslag zal waarschijnlijk leiden tot een vermindering de capaciteit van de batterij en batterij, en de behoefte 1-3 een lading / ontlading cyclus om maximale afvoercapaciteit. de batterij moet worden opgeladen en ontladen eenmaal in drie maanden.

waarschuwing: Reverse lading is niet toegestaan, de batterij moet aangesloten volgens polariteit nauwkeurig, en kan niet worden teruggedraaid. kortsluiting is niet toegestaan, anders zal resulteren in permanente schade. de batterij kan niet worden gebruikt in de limiet voorwaarden, zoals: limiet temperatuur, diepe cyclus, extreme overladen en ontladen. de accu in een koele, droge plaats. als een groot aantal batterijen zijn opgeslagen of verzonden, de batterij moet in plaats eerste. niet direct om de batterij soldeer. als de batterij verschijnt noise, hoge temperatuur, lekkage en andere abnormale situatie, dan onmiddellijk stoppen gebruik. niet in brand of proberen te demonteren de batterij. de batterij kan burn of produceren schadelijke stoffen. het is niet toegestaan gebruik oude batterijen of gebruik half van de batterij met de nieuwe batterij, anders zal hebben een ontlading. buitenmantel en buitenmantel buis voor de batterij. de batterij is niet toegestaan worden in de water.

zaken aandacht nodig batterij moet volledig worden opgeladen voor gebruik. de opladen methode volgens technische specificaties van onze. lading met de bijbehorende lader. de batterij moet vermijden het gebruik van verzegeld, moet bieden de juiste ventilatie apparaat, anders kan de accu produceren waterstof, bij ontsteking punt zal veroorzaken de explosie. Don \\ niet proberen batterij scheiding of beer extrusie en botsing, kan de batterij koorts, brandende uit de alkaline elektrolyt huid en ogen kan ook eten kleding. de batterij buurt van het kind, als ingeslikt, onmiddellijk contact doctor te behandelen. wanneer de batterij niet in gebruik, het moet van het apparaat verwijderd. wanneer het eerste gebruik van een nieuwe batterij of langdurige opslag gebruik, voordat de nodig worden gevuld met elektriciteit. wanneer de batterij is hot, niet touch het totdat het afkoelt. wanneer de batterij gebruikt, blijkt dat de energie moet worden uitgeschakeld wanneer de energie is daalde, zodat ontladen. wanneer u trek de batterij, moet u houd de batterij en niet hold de draad. na de batterij gebruikt, als de batterij is hot, het kan in een plaats waar geen direct zonlicht cool down voordat opladen weer.

Soort Unit stuk
Gewicht Pakket 0.2kg (0.44lb.)
Afmeting Pakket 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Standard voltage 3.7 (V)
Batterij Nummer 1
Nominale capaciteit 700 mAh
Product certification Other
grootte 802633
Suitable product model Mini speaker
Bundle 1 bundel
Battery type lithium battery
Charging current 2 (A)
Type Li-polymeer
Merknaam Liter energy battery
Processing customization yes
Vervanging Batterij Ja
Applicable type MP3
Nominal Voltage 3.7V
Set Type Batterijen Alleen
Modelnummer 802633
Size According to the pictures of cell size
Nominal Capacity 700mah

Schrijf uw recensie

Shenzhen lithium polymeer batterij fabrikanten spot supply 802633 3.7 V 700 mah Bluetooth speaker

Shenzhen lithium polymeer batterij fabrikanten spot supply 802633 3.7 V 700 mah Bluetooth speaker

attribuut: Attribuut waarde Hello! beste klant, We alle polymeer batterij kan voor u worden aangepast, u hoeft alleen de batterij lengte * breedte * dikte, we kunnen voor u, als moeten aanpassen, neem contact onze medewerkers, wij

Schrijf uw recensie

Gratis Verzending!

Gerelateerde producten