Aluminium 6 "Rubber Strip Type Air Uitbreiden As

Beschikbaar: Op voorraad

608.11€

Nieuw product

Delen op sociale media

aluminium 6 " Rubber Strip Type Air Uitbreiden As

1. Rubber strip type Pneumatische as wijd toegepast in allerlei productielijnen, vooral in de binnendiameter van de pijp is dunne of breed kleiner materiaal, kan niet alleen elimineren de dragen maar ook voorkomen buis diameter van buis wegglijdt, evenals kan de materiaal rondheid bereikt een bepaalde niveau. Als de materiaal is plastic pijp of stalen pijp, rubber strip type pneumatische as is de beste keuze. Het meestal gebruikt voor de afwikkelen en terugspoelen.

2. volgens klant behoeften, ontwerp en productie van professionele beoordeling en maten van 1 " (25mm) ~ 12 " (300mm), productie van speciale specificatie producten en speciale spanning, speciale oppervlak behandeling.

3. Rubber strip type Pneumatische as kan geschikt voor Diverse speciale omgeving (stof, corrosieve, hoge temperatuur omgeving).

4. Kwaliteit garantie voor een jaar.

voordelen van Rubber Strip Type Air Uitbreiden As

1. Opblaasbare job een korte tijd, gescheiden van de bolle knop pneumatische as en plaats de papier buis slechts drie seconden opblazen en leeglopen, noch ze nodig onderdelen sub nalatige as side dat is kunnen werken nauw met de papier buis beet.

2. Papier buis plaatsing eenvoudige: opblaasbare en leeggelopen bediening, mobiele en vaste elke positie papier buis in de axiale vliegtuig.

3. Carrying zware: kan de werkelijke behoeften van klanten, bepalen de grootte van de bolle knop pneumatische shaftdiameter, en het gebruik van hoge sterkte steels hard om het carry de gewicht verhogen.

4. Economische efficiëntie: bolle knop pneumatische as ontwerp voor een bepaalde functie, voor dikke, dunne, breed, smalle buizen hebben ondervonden allerlei papier van alle toepassingen.

5. Onderhoud eenvoudig, gebruik een lange tijd: een enkele air as onderdelen, elk deel in zijn constructie Jieyou vaste specificaties, kan ruilen met, is het handig.

technische parameter van Rubber Strip Type Air Uitbreiden As

Item

1 " shaft

1.5 " shaft

2 " shaft

3 " shaft

4 " shaft

6 " shaft

Ppaer Core innerlijke dia

Φ25mm

Φ38mm

Φ50mm

Φ76mm

Φ101mm

Φ152mm

as dia voordat uitbreiden

Φ24mm

Φ37mm

Φ49mm

Φ74mm

Φ100mm

Φ150mm

as dia na uitbreiden

Φ28mm

Φ41mm

Φ53mm

Φ81mm

Φ108mm

Φ155mm

toepassing

de air as is kronkelende en afwikkelen as van drukmachine, snijmachine, snijmachine, coating machine, lamineren machine, zakvervaardigingsmachine enzovoort

Gewicht Pakket 40.0kg (88.18lb.)
Soort Unit stuk
Afmeting Pakket 100cm x 20cm x 30cm (39.37in x 7.87in x 11.81in)
customized as your drawing
Inflated diameter 155mm
Price for lenght 1000mm working length
Type Strip Type
Modelnummer Strip Type 6inch
Materiaal Carbide
Material 42 Steel and aluminum
Uninflated diameter 150 mm
size 6 inch
Delivery date 30-35days after confirm the order
is_aangepast Ja
Surface treatment plating chromium

Schrijf uw recensie

Aluminium 6 "Rubber Strip Type Air Uitbreiden As

Aluminium 6 "Rubber Strip Type Air Uitbreiden As

aluminium 6 Rubber Strip Type Air Uitbreiden As 1. Rubber strip type Pneumatische as wijd toegepast in allerlei productielijnen, vooral in de binnendiameter van de pijp is dunne of breed kleiner materiaal, kan niet alleen elimineren de dragen maar

Schrijf uw recensie

Gratis Verzending!

Gerelateerde producten