Intelligente Elektronische Digitale Toetsenbord Supermarkt Kasten Deur Codenummer Sluizen

Beschikbaar: Op voorraad

12.18€

16.02€

-23 %

Nieuw product

Delen op sociale media

Kenmerken: Dit is geschikt voor de openbare of particuliere opslag kast lock, goede kwaliteit, te beschermen eigendom, gelieve zeker van dat gebruik. Belangrijkste gebruik en ambry, golf, badkamer en dus op

Hoe te veranderen uw wachtwoord: 1. druk tweemaal de groene knop totdat het gele licht flash, dan voer uw oude wachtwoord 2. druk op de groene knop om te bevestigen 3. voer uw nieuwe wachtwoord 4. druk op de groene knop om te bevestigen; 5. groen licht knipperen een keer, na piep tweemaal, tonen de nieuwe gebruiker wachtwoord succesvol gewijzigd.

Opmerking: Elk slot heeft een overeenkomstige lock nummer, (SN) begin met de brief achter de nummers, niet scheuren! Het slot 1. voer uw nieuwe wachtwoord set 4-10 (als er geen verandering, gebruik dan de fabriek code "1111"), in overeenstemming met de "C" of "Please" sleutel te ontgrendelen. 2. wachtwoord juiste groen licht; Wachtwoord fout gele lichten knipperen; 3. wanneer het groene licht, gelieve trek naar buiten open de deur

Opmerking: "Please" voor het wachtwoord bevestiging sleutel, "C" sleutel tot clear sleutel

Specificaties: Type: intelligente kast lock Materiaal: ABS Toetsenbord: 56.1x84.9x14mm Lock: 118x45x29mm Hoeveelheid: 1 set Opmerking: Staat u 1-3mm fout als gevolg van handmatige meting. Pls zorg ervoor dat je niet erg voor je bod Door het verschil tussen de verschillende monitoren, kan het beeld niet overeen met de werkelijke kleur van het item. Dank u!

Pakket Inhoud: 1 x Toetsenbord 1 x Lock 1 set x Schroeven

Soort Unit stuk
Gewicht Pakket 0.18kg (0.40lb.)
Afmeting Pakket 20cm x 16cm x 9cm (7.87in x 6.30in x 3.54in)
Merknaam OOTDTY
grootte Keypad
Lock Type Password Lock
Modelnummer 1A50816

Schrijf uw recensie

Intelligente Elektronische Digitale Toetsenbord Supermarkt Kasten Deur Codenummer Sluizen

Intelligente Elektronische Digitale Toetsenbord Supermarkt Kasten Deur Codenummer Sluizen

Kenmerken: Dit is geschikt voor de openbare of particuliere opslag kast lock, goede kwaliteit, te beschermen eigendom, gelieve zeker van dat gebruik. Belangrijkste gebruik en ambry, golf, badkamer en dus op Hoe te veranderen uw wachtwoord:

Schrijf uw recensie

Gratis Verzending!

Gerelateerde producten