Uitgebreide Chinese Klassieke Porselein handgeschilderde Figuur Wierook Brander met Aap Deksel

Beschikbaar: Op voorraad

23.01€

27.08€

-15 %

Nieuw product

Delen op sociale media

Welkom in mijn winkel Beschrijving Maat: Hoogte: 12 cm Breedte: 12 cm Gewicht: 288g Over Item Alle items worden verkocht door ons worden beschreven om het beste van onze mogelijkheden, zo nauwkeurig mogelijk, en met uiterste zorgvuldigheid van onze. Echter, om eventuele vergissingen te vermijden, IK verzoeken uw hulp om ons te helpen om dit een wederzijds bevredigende transactie door een grondige evaluatie object beschrijving en foto's, en vragen alle vragen VOOR BIEDEN. Let op dat de grootte en de kleur representatie onderhevig zijn aan productie-variantie en mag niet exact. Ook op dat de monitor instellingen kan variëren van computer tot computer en kan vervormen de werkelijke kleuren. Lees deze voorwaarden voordat u uw bod.

Verzending

Alle items worden verzonden binnen 24 uur na ontvangst van betaling. Het duurt ongeveer 18--25 Dagen te verzenden naar Naam van de Landen. Dwz: Verenigde Staten, Canada, Europa, Azië of andere plaatsen wereldwijd. We zijn geen verantwoordelijkheid voor een aangepaste vertraging of belasting. Reden is omdat de reistijd is zeer afhankelijk en door Post verstrekt (behalve weekends en feestdagen

Feedback

De negatieve feedback, geschil en open een zaak zijn belangrijk voor ons. IK earnest hoop u contact me voordat nemen acties. IK zal mijn best doen om u tevreden. IK ernstig hoop u de positieve feedback aan mij.

Klant Bevredigend

Aarzel niet ons te contacteren wanneer voor en na uw aankoop, we zijn toegewijd aan uw 100% klanttevredenheid. We onze inzet met uitstekende service, 100% volledige geld terug en een klanttevredenheid garantie. IK ben hier en klaar om u te helpen met vragen of opmerkingen die u heeft voor of na de aankoop. Mijn doel is om ervoor te zorgen u een tevreden klant en aangename winkelen met ons. Wanneer je winkel met ons, uw tevredenheid is onze #1 prioriteit. Bod Met Vertrouwen!

Soort Unit stuk
Afmeting Pakket 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Gewicht Pakket 0.4kg (0.88lb.)
Thema Mensen
Stijl Antique Imitation
Materiaal Ceramic & Enamel

Schrijf uw recensie

Uitgebreide Chinese Klassieke Porselein handgeschilderde Figuur Wierook Brander met Aap Deksel

Uitgebreide Chinese Klassieke Porselein handgeschilderde Figuur Wierook Brander met Aap Deksel

Welkom in mijn winkel Beschrijving Maat: Hoogte: 12 cm Breedte: 12 cm Gewicht: 288g Over Item Alle items worden verkocht door ons worden beschreven om het beste van onze mogelijkheden,

Schrijf uw recensie

Gratis Verzending!

Gerelateerde producten